Lammfärsrulle med Fetaost och Basilika
			
			Här har vi samlat några recept på vårt lammkött. En del är egna 
			kompositioner, andra har vi lånat från vänner och bekanta, eller 
			hittat någon annanstans.
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Receptet har vi lånat från tidningen Fårskötsel
			
			INGREDIENSER
			600g lammfärs
			¾ dl osötat ströbröd
			1 ½ dl vatten
			1 finhackad röd eller gul lök
			2 tsk salt
			1 tsk grovmalen svartpeppar
			1 msk torkad basilika
			2-3 vitlöksklyftor, pressade eller fint hackade (Vitlöken blir 
			mildare om den hackas!)
			1 ägg (från Backagården..)
			
			-Fyllning
			300g smulad fetaost
			1 kruka grovhackad basilika
			oliver
			
			GÖR SÅ HÄR
			Lägg ströbrödet i blöt i vattnet, låt det svälla. Blanda alla 
			ingredienser till färsen. 
			Lägg ut ett bakplåtspapper, pensla lite vatten eller olja på 
			pappret. bred ut färsblandningen så att det täcker pappret i ett 
			jämnt lager. Smula över fetaosten och strö över den hackade 
			basilikan.
			
			Rulla sedan ihop allting som en rulltårta, lägg rullen på en plåt. 
			Tycker man om olivar kan man trycka ner oliver på ovansidan av 
			rullen. Pensla lite olja på ovansidan.
			
			Grädda rullen i ugnnen i 200 grader i ca 45-60 minuter. Höj värmen 
			till 225 grader mot slutet så får rullen fin färg.
			
			SERVERA
			Servera med en grönsallad, bulgur, couscous eller pasta


