Välkomna till vår värld på Backagården!
Gårdsbutiken med lamm upfödda på enbart gräs, bruna ägg från frigående höns, grå lammskinn från Gotlandsfår, charkuteri och massor av andra godsaker.
MATHANTVERKSSAFARI!
Följ oss på Facebook för info!
Varmt tack till alla fantastiska
gäster som förgyllt vår helg!
Trots att väderet tidigare skulle innehålla regn och rusk
visade sig vädergudarna ställa sig på vår sida, och vi fick
stundtals uppleva Backagården i sin bästa skepnad.
Vi hoppas att alla var nöjda och glada, och att ni återkommer i maj
2024!
Vi vill också passa på att tacka våra fantastiska vänner Sabina,
Maggan och Lennart utan vilka vi inte klarat att genomföra
evenemanget! Ni är Guld värda!
Ingrid & Uffe
Vi drar vår vinnare av lammskinnet på Safarin!
Klicka på denna länk
Certifierat mathantverk
Vårt lammkött och ett flertal av våra charkuterier är
certifierat Mathantverk!
Läs mer om Eldrimner
RÖKNING AV KÖTT
Vi tar emot rökning av styckdetaljer.
Priset är 80:- per kilo inlämnad vikt. (Minimidebitering: 80:-)
I priset ingår saltning av köttet. Önskar ni vaccpackning och
nätning debiterar vi 20:- per kilo.
Köttet kan vara fryst eller färskt vid inlämning.
Urbening enligt säskild prislista.
Öppettider i butiken
Vardagar efter kl. 10.00
Lö - Söndag efter kl. 11.00 med undantag för marknadshelger
Ring gärna för att kolla att vi finna på plats, 0708- 26 19 00
MARKNADER:
ALINGSÅS MATMARKNAD
Torsdagar 15 Juni - 26 Oktober kl. 14.00 - 18.00
Stora torget, Alingsås
Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!
BONDENS EGEN MARKNAD
Lördagar 3, 10, 17 Juni samt Lördagar 5 augusti - 14 oktober kl 10.00-14.00
Haga Nygata x Kamponjärgatan Göteborg
Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!
Matblogg
Nu finns ett reportage från Backagården på matbloggen
"Torbjörns Tips"! Torbjörn har skapat en intressant och trevlig
blogg om hans resa i maten och vinets kölvatten. Vintips fås
också då Torbjörn är utbildad sommelier.
Backagården -The Movie
"Always Buzy", 7 månader tränar vallning
Live från fårhuset.