Menu   Email


 

Välkomna till vår värld på Backagården!

 



 

 

Certifierat mathantverk

Certifierat mathantverk 

Vårt lammkött och ett flertal av våra charkuterier är certifierat Mathantverk!
Läs mer om Eldrimner

 

RÖKNING AV KÖTT

Vi tar emot rökning av styckdetaljer.
Priset är 85 kr per kilo inlämnad vikt. (Minimidebitering: 85 kr)
I priset ingår saltning av köttet. Önskar ni vaccpackning och nätning debiterar vi 20 kr per kilo.
Köttet kan vara fryst eller färskt vid inlämning.
Urbening enligt särskild prislista. (Prisexempel, Stekar 50:-)

 

Öppettider i butiken

Vardagar efter kl. 10.00
Lördag - Söndag efter kl. 11.00 med undantag för marknadshelger
Ring gärna före och kolla om vi är på plats! Tel. 0708- 26 19 00

Tacka med lamm

 

ALINGSÅS MATMARKNAD

INFO KOMMER

.Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!

 

BONDENS EGEN MARKNAD

Välkommen till Haga Nygata i Göteborg

Vi finns på plats tillsammans med våra Bondekollegor
och massor av godsaker
INFO KOMMER!

VÄLKOMNA!

.Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!

 

MATHANTVERKSSAFARI

Lördag och söndag 7-8 september  kl. 11.00-16.00

Hos oss kan du handla i vår butik, besöka våra produktionslokaler, kanske träffa våra lamm,
och ta en fika eller en bit att äta på vår terrass "PEPES BODEGA"

Mer information kommer!!


Varmt välkomna till en härlig dag i lammets tecken på BACKAGÅRDEN!

.Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!

 

Matblogg

Nu finns ett reportage från Backagården på matbloggen "Torbjörns Tips"! Torbjörn har skapat en intressant och trevlig blogg  om hans resa i maten och vinets kölvatten. Vintips fås också då Torbjörn är utbildad sommelier.

Torbjörns tips -- Mat och vinblogg

 

Backagården -The Movie



"Always Buzy", 7 månader tränar vallning