Menu   Email


 

Välkomna till vår värld på Backagården!

 

 

Certifierat mathantverk

Certifierat mathantverk 

Vårt lammkött och ett flertal av våra charkuterier är certifierat Mathantverk!
Läs mer om Eldrimner

 

RÖKNING AV KÖTT

Vi tar emot rökning av styckdetaljer.
Priset är 80 kr per kilo inlämnad vikt. (Minimidebitering: 80 kr)
I priset ingår saltning av köttet. Önskar ni vaccpackning och nätning debiterar vi 20 kr per kilo.
Köttet kan vara fryst eller färskt vid inlämning.
Urbening enligt särskild prislista.

 

Öppettider i butiken

Vardagar efter kl. 10.00
Lördag - Söndag efter kl. 11.00 med undantag för marknadshelger
Ring gärna före och kolla om vi är på plats! Tel. 0708- 26 19 00

Tacka med lamm

 

MARKNADER:

ALINGSÅS MATMARKNAD

Torsdagar 15 Juni - 26 Oktober kl. 14.00 - 18.00
Stora torget, Alingsås

Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!

BONDENS EGEN MARKNAD

Lördagar 3, 10, 17 Juni samt Lördagar 5 augusti - 14 oktober kl 10.00-14.00
Haga Nygata x Kamponjärgatan Göteborg

Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!
 

 

Matblogg

Nu finns ett reportage från Backagården på matbloggen "Torbjörns Tips"! Torbjörn har skapat en intressant och trevlig blogg  om hans resa i maten och vinets kölvatten. Vintips fås också då Torbjörn är utbildad sommelier.

Torbjörns tips -- Mat och vinblogg

 

Backagården -The Movie



"Always Buzy", 7 månader tränar vallning



Live från fårhuset.
Nu är alla lamm ute på sommarbete!